Branches

Excelleren in parkeren: betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig

XPark is de optimale parkeeroplossing voor uw parkeerterrein of uw parkeergarage. Het serviceniveau is zeer hoog en de parkeerbeleving is gebruiksvriendelijk, gecontroleerd en gastvrij. Bezoekers kunnen hun parkeerrecht vooraf reserveren. De slagboom werkt dan met kentekenherkenning en gaat automatisch open. Er zijn geen pasjes, druppels, intercom-oproepen of tickets meer nodig. De bezoeker kan direct doorrijden. Ideaal voor de klanten en fijn voor de receptie. Excelleren in parkeren noemen wij dat.

Wij zijn marktleider in camerahandhaving en specialist in het gebruik van professionele ANPR-camera’s. De software voor XPark hebben wij zelf ontwikkeld. We werken met een beproefde techniek en garanderen een betrouwbaarheid van meer dan 98 procent voor kentekenherkenning. De parkeeroplossingen van XPark zijn geschikt voor vele branches en bedrijfstakken.

In welke branche u ook werkt, ons parkeersysteem biedt u de volgende zekerheden:

Betrouwbaar en stabiel

Veilig en gecontroleerd

Kostenefficiënt en toegankelijk

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Gastvrij en comfortabel

Eigentijds en toekomstbestendig

Ga naar de desbetreffende branche voor meer informatie:

Branches

Parkeersysteem appartementencomplex

Appartementen­complexen


Alle bewoners van het appartementencomplex hebben een gereserveerde plek en kunnen altijd op het terrein parkeren.

Meer over appartementencomplexen

KBF

Bedrijfsverzamel­gebouwen


Heb je een parkeerrecht? Dan gaat de slagboom open als er nog plaatsen beschikbaar zijn. Werknemers met een gegarandeerde plek kunnen altijd parkeren.

Meer over bedrijfsverzamelgebouwen

Parkeersystem appartementencomplex

Beheer van parkeerterreinen


Voor de beheerder van parkeerterreinen zijn gebruikersgemak, kostenbeheersing en gebruiksvriendelijkheid belangrijke voorwaarden. XPark voorziet hierin.

Meer over beheerders van parkeerterreinen

KBF

Evenement­­locaties


Festival bezoekers worden via Xpark gastvrij en snel ontvangen, met of zonder reservering. Koppel XPark aan jouw boekingssysteem.

Meer over evenementlocaties

XPark-gemeente-klein

Gemeente


Met XPark is het mogelijk om (een deel van) het parkeerterrein open te stellen voor onbekende auto’s.

Meer over gemeente

Parkeersysteem hotel

Hotels


Bij het reserveren van een kamer kunnen de gasten meteen een parkeerplek reserveren, bij aankomst gaat de boom open en worden de gasten met een persoonlijk bericht begroet.

Meer over hotels

XPark-recreatieparken-klein

Recreatieparken


Voor gasten van een recreatiepark begint het vakantiegevoel bij de slagboom van het park. XPark biedt medewerkers én gasten op gastvrije en persoonlijke manier toegang tot de parkeervoorziening van uw park.

Meer over recreatieparken

Parkeersysteem appartementencomplex

Supermarkten & retail


Supermarkten liggen vaak centraal en beschikken over een grote parkeerplaats. Wild parkeren komt daardoor vaak voor. Met XPark reguleert u het gebruik van uw parkeerplaats en is wild parkeren verleden tijd.

Meer over supermarkten & retail

Parkeersysteem ziekenhuis

Zorginstellingen & ziekenhuizen


Derden maken vaak oneigenlijk gebruik van parkeervoorzieningen bij zorginstellingen en ziekenhuizen. XPark zorgt ervoor dat alleen rechtmatige bezoekers en gebruikers toegang hebben tot uw parkeervoorziening.

Meer over zorginstellingen & ziekenhuizen

Wilt u meer informatie?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu