Excelleren in parkeren

betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig

Excelleren in parkeren

betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig

XPark is de optimale parkeeroplossing voor uw parkeerterrein of uw parkeergarage. Het serviceniveau is zeer hoog en de parkeerbeleving is gebruiksvriendelijk, gecontroleerd en gastvrij. Bezoekers kunnen hun parkeerrecht vooraf reserveren. De slagboom werkt dan met kentekenherkenning en gaat automatisch open. Er zijn geen pasjes, druppels, intercom-oproepen of tickets meer nodig. De bezoeker kan direct doorrijden. Ideaal voor de klanten en fijn voor de receptie. Excelleren in parkeren noemen wij dat.

XPARK-INTRODUCEERT-MOBILE@2x

Parkeersystemen voor iedere branche

Parkeren met zekerheid

Wij zijn marktleider in camerahandhaving en specialist in het gebruik van professionele ANPR-camera’s. De software voor XPark hebben wij zelf ontwikkeld. We werken met een beproefde techniek en garanderen een betrouwbaarheid van meer dan 98 procent voor kentekenherkenning. De parkeeroplossingen van XPark zijn geschikt voor vele branches en bedrijfstakken.

In welke branche u ook werkt, ons parkeersysteem biedt u de volgende zekerheden:

Betrouwbaar en stabiel

Veilig en gecontroleerd

Kostenefficiënt en toegankelijk

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Gastvrij en comfortabel

Eigentijds en toekomstbestendig

Wilt u meer informatie?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu