Parkeersystemen voor bedrijfs­verzamelgebouwen

Bereikbaar en toegankelijk

Bereikbaarheid en toegankelijkheid van parkeervoorzieningen zijn belangrijke randvoorwaarden voor huurders van bedrijfsverzamelgebouwen. XPark biedt medewerkers en bezoekers maximaal gebruiksgemak. En het parkeersysteem biedt bedrijven laagdrempelig overzicht over parkeervoorzieningen en het gebruik ervan. Kentekens van medewerkers koppelt u aan het systeem, waarmee zij parkeerrechten ontvangen. Personeelsleden hebben zo altijd een gegarandeerde plek en kunnen zonder enige moeite het terrein op. De slagboom gaat automatisch voor hen open.

De receptie of geautoriseerde medewerkers registreren de kentekens van bezoekers bij het maken van een afspraak. Bij aankomst gaat de slagboom dan automatisch open en wordt de bezoeker met een persoonlijk bericht begroet. Bezoekers die niet gereserveerd hebben kunnen zich uiteraard gewoon melden bij de receptie via de intercom.

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor bedrijfsverzamelgebouwen?
Vraag naar de mogelijkheden, stuur ons een email of bel ons

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor bedrijfs­verzamelgebouwen?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu