Parkeersystemen voor beheerders van parkeerterreinen

Kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk

Kostenbeheersing en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke voorwaarden voor beheerders van parkeerterreinen. De kosten moeten zo laag mogelijk zijn en de parkeerfaciliteiten moeten gemakkelijk te bedienen zijn voor beheerder én gebruiker. XPark voorziet hierin. Met kentekenherkenning en een slimme cloudapplicatie biedt XPark een kostenefficiënt systeem met maximaal gebruiksgemak. Er zijn geen pasjes, druppels of tickets meer nodig. Dit scheelt aanzienlijk in aanschaf- en onderhoudskosten én in de tijd die uw werknemers kwijt zijn met het beheer van het systeem.

Via de online beheeromgeving van XPark kunt u parkeerders onderverdelen in gebruikersgroepen, elk met een eigen type parkeerrecht. Door het toegangssysteem met kentekenherkenning, parkeren bezoekers zonder kaart. Het systeem scant het kenteken van de auto en de slagboom gaat automatisch open als de bezoeker een parkeerrecht heeft. Bezoekers die niet in systeem staan melden zich via de intercom en kunnen alsnog inrijden als er plek is. Het gebruik is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Vaste parkeerders, bezoekers en leveranciers ervaren comfort, snelheid en gastvrijheid en de beheerskosten blijven laag. De kans op storingen is nihil: ons beproefde kentekensysteem garandeert een betrouwbaarheid van meer dan 98 procent.

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor beheerders van parkeerterreinen?
Vraag naar de mogelijkheden, stuur ons een email of bel ons

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor beheerders van parkeerterreinen?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu