Parkeersystemen voor evenementen

Schaalbaar en mobiel

Schaalbaarheid en flexibiliteit zijn belangrijke uitgangspunten voor parkeervoorzieningen bij evenementen. Festivalbezoekers kunnen vooraf hun parkeerrecht reserveren door hun kenteken door te geven. Via kentekenherkenning gaat de slagboom dan automatisch open. Bezoekers die niet vooraf hebben gereserveerd, melden zich via de intercom. U kunt XPark aan uw boekingssysteem koppelen en uw systeem verder optimaliseren met onze uitgebreide rapportages over gebruikersgroepen. Via onze cloudapplicatie zijn meerdere locaties tegelijk te beheren. XPark is in te zetten bij alle typen evenementen.

Daarnaast is XPark ook mobiel inzetbaar. Met dezelfde functionaliteiten, maar dan snel te plaatsen, snel te installeren en snel weer te verwijderen. Ideaal voor evenementen, tijdelijke kantoorlocaties of als proef voor een vaste locatie. Geen periode is te kort voor een gastvrije en probleemloze parkeerervaring.

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor evenementen?
Vraag naar de mogelijkheden, stuur ons een email of bel ons

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor evenementen?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu