Parkeersystemen voor gemeenten

Gecontroleerde toegang en kostenbeheersing

Kostenbeheersing en gecontroleerde toegang zijn belangrijke uitgangspunten voor een eigentijds, gemeentelijk parkeerbeleid. Zeker bij een lokaal tekort aan parkeerplaatsen, hoge kosten, onbeheersbaarheid bij vergunningen en een te hoog percentage schades. Xpark biedt een oplossing met een beproefd en kostenefficiënt parkeersysteem op basis van kentekenherkenning in combinatie met slagbomen. Het beheer en gebruik zijn laagdrempelig en eenvoudig. De leefbaarheid in uw gemeente groeit. Op dit moment zijn in meer dan 25 gemeenten in Nederland meer dan 125 camera’s van ons actief voor deze toepassingen.

Via de online beheeromgeving van XPark kunt u parkeerders onderverdelen in gebruikersgroepen, elk met een eigen type parkeerrecht. Door het toegangssysteem met kentekenherkenning, parkeren bezoekers gecontroleerd en milieuvriendelijk zonder kaart. Het systeem scant het kenteken van de auto en de slagboom gaat automatisch open als de bezoeker een parkeerrecht heeft. Bezoekers die niet in het systeem staan melden zich via de intercom en kunnen alsnog inrijden als er plek is. Vaste parkeerders, bezoekers en leveranciers ervaren comfort, snelheid en gastvrijheid en de beheerskosten blijven laag. De kans op storingen is nihil: ons beproefde kentekensysteem garandeert een betrouwbaarheid van meer dan 98 procent.

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor gemeenten?
Vraag naar de mogelijkheden, stuur ons een email of bel ons

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor gemeenten?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu