Parkeersystemen voor hotels

gastvrij en persoonlijk

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn voor een hotel belangrijke randvoorwaarden. Dat geldt voor uw hotel, uw personeel, maar ook voor uw parkeervoorzieningen. XPark maakt parkeren bij hotels gebruiksvriendelijk, persoonlijk, toegankelijk én overzichtelijk. Kentekens van eigen medewerkers koppelt u aan het systeem, waarmee zij parkeerrechten ontvangen. Personeelsleden hebben zo altijd een gegarandeerde plek en kunnen zonder enige moeite het terrein op. De slagboom gaat automatisch voor hen open.

Bij het reserveren van een kamer kunnen uw gasten hun kenteken meteen koppelen aan hun kamer. Bij aankomst gaat de slagboom dan automatisch open en worden zij met een persoonlijk bericht begroet. Ideaal voor uw gasten en ontzorgend voor uw receptie. Bezoekers die niet gereserveerd hebben kunnen zich uiteraard gewoon melden bij de receptie via de intercom.

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor hotels?
Vraag naar de mogelijkheden, stuur ons een email of bel ons

Wilt u meer informatie over hotels?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu