Parkeersystemen voor recreatieparken

Gastvrijheid en comfort

Het bieden van gastvrijheid en comfort zijn belangrijke kernwaarden voor eigenaren van recreatieparken, campings en bungalowparken.

U wilt uw gasten warm verwelkomen, ruimte bieden en een vakantiegevoel geven. Daar horen comfortabel en gastvrij parkeren ook bij.  Met XPark biedt u uw medewerkers en gasten op een gastvrije en persoonlijke manier toegang tot uw parkeervoorziening. Het parkeersysteem is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk, kostenefficiënt en overzichtelijk. En de kans op storingen is nihil: ons beproefde kentekensysteem garandeert een betrouwbaarheid van meer dan 98 procent.

Kentekens van uw medewerkers en verwachte gasten zet u eenvoudig in het systeem, waarmee de gebruikers parkeerrechten ontvangen. Bij aankomst gaat de slagboom dan automatisch open en wordt de bezoeker met een persoonlijk bericht begroet. Ook is het mogelijk de naam van de bezoeker op het display te laten verschijnen, inclusief het nummer en/of de locatie van de accommodatie die hij geboekt heeft. Bezoekers die niet gereserveerd hebben kunnen zich uiteraard gewoon melden bij de receptie via de intercom.

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor recreatieparken?
Vraag naar de mogelijkheden, stuur ons een email of bel ons

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor recreatieparken?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu