Parkeersystemen voor supermarkt en retail

Bereikbaarheid en verzorgdheid

Bereikbaarheid en verzorgdheid zijn twee belangrijke uitgangspunten voor parkeervoorzieningen bij winkels en supermarkten. Centraal gelegen parkeerplaatsen hebben soms te maken met overlast, vervuiling, vernieling, inefficiëntie en langparkeerders. Xpark biedt hiervoor een kostenefficiënte oplossing met slagbomen en speedgates, zodat de parkeerplaats buiten openingstijden niet toegankelijk is voor onbevoegden. Ook niet voor (brom)fietsers en voetgangers. Zo zijn ook langparkeerders te weren en is het parkeerterrein alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer.

Met het invoeren van betaald parkeren optimaliseert u dit nog verder. Door toepassing van kentekenherkenning weet de slagboom precies welke auto wel of niet betaald heeft en opent de slagboom alleen bij auto’s die betaald hebben. Door kentekenherkenning zijn parkeerkaartjes verleden tijd. Kosten voor aanschaf, onderhoud en beheer zijn laag en het systeem is zeer betrouwbaar en vrijwel storingsvrij: XPark garandeert een betrouwbaarheid van meer dan 98 procent.

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor supermarkt of retail?
Vraag naar de mogelijkheden, stuur ons een email of bel ons

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor supermarkt of retail?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu