Parkeersystemen voor zorginstellingen en ziekenhuizen

Veiligheid en bereikbaarheid

Veiligheid en bereikbaarheid zijn belangrijke waarden als het gaat om parkeren bij ziekenhuizen en zorginstellingen.

De beschikbaarheid van deze parkeerplaatsen waarborgen is soms lastig vanwege het misbruik door wildparkeerders. Terwijl het verhogen van parkeertarieven niet altijd wenselijk is. XPark biedt uitkomst met een combinatie van slagbomen en kentekenherkenning. Dat is een jarenlang beproefd en kostenefficiënt systeem dat zowel gebruiksvriendelijk als eenvoudig te beheren is.  En de kans op storingen is nihil: ons beproefde kentekensysteem garandeert een betrouwbaarheid van meer dan 98 procent.

Vaste medewerkers zet u simpelweg in het systeem met hun kenteken; de slagboom gaat voor hen dan automatisch open. Bezoekers kunnen zichzelf gemakkelijk van tevoren aanmelden aan de hand van hun kenteken. Zo houdt u volledige controle over wie er op de parkeerplaatsen mogen parkeren en heeft u een laagdrempelige maatregel tegen wildparkeerders.

Wilt u meer informatie over zorginstellingen en ziekenhuizen?
Vraag naar de mogelijkheden, stuur ons een email of bel ons

Wilt u meer informatie over parkeersystemen voor zorginstellingen en ziekenhuizen?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu