Parkeersystemen

Parkeersysteem - Kentekenherkenning - Parkeeroplossing

Uw bedrijf is gevestigd op een mooie locatie en zit in een prachtig kantoorpand. Er is een vriendelijke receptie en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Toch is er altijd gedoe om parkeerplaatsen. De problemen zijn altijd dezelfde: het parkeersysteem werkt niet, de receptie is niet bereikbaar, er zijn te weinig parkeerplaatsen, bezoekers en werknemers moeten lang wachten voor de slagboom…

KBF

XPark parkeersytemen


Een goede eerste indruk is goud waard. Het XPark parkeersysteem zorgt ervoor dat de eerste indruk ook echt een gouden randje heeft.

Meer over XPark parkeersystemen

XPark-Teleport-hotel

XPark parkeersysteem is uw parkeeroplossing


De perfecte parkeeroplossing: het parkeersysteem herkent uw kenteken, u krijgt een persoonlijk welkomstbericht op het intercomscherm, de slagboom gaat automatisch open en uw parkeerplaats is gegarandeerd.  Zo eenvoudig kan het zijn met XPark!

Meer over parkeeroplossingen

Parkeersystem appartementencomplex

Parking on Demand - tijdelijk parkeersysteem


Met XPark On Demand kunt u parkeerterreinen bij evenementen tijdelijk afsluiten met kentekenherkenning.

Meer over parking on demand

Wilt u meer informatie?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu