Parkeer­oplossingen

Parkeerprobleem - Kentekenherkenning - Parkeeroplossing

XPark biedt een betrouwbaar, betaalbaar en werkend product wat een oplossing biedt voor beheerders van parkeerplaatsen. Het parkeersysteem werkt 100 % via kentekenregistratie. Voor de beheerder betekent dit, dat hij geen tickets, druppels ed hoeft uit te geven. Hiermee houdt hij de kosten zo laag mogelijk tegen optimaal gemak voor de gebruiker. XPark kan ook adviseren en assisteren bij de volledige inrichting van het parkeerterrein. Van parkeeraanwijzingen, slagbomen, speedgates camera’s, tot terminals ed.
Digitale camera’s bieden veel extra mogelijkheden voor 24-uurs bewaking van terreinen. Hiermee wordt het voor de parkeerbeheerder veel eenvoudiger om ongenode gasten te detecteren en daarmee is de pakkans veel groter.

Parkeeroplossing voor meerdere typen gebruikers

Met de parkeeroplossingen van XPark bedienen wij meerdere typen gebruikers. Van kleine hotels en bedrijfsverzamelpanden, tot aan de grote parkeergarages. Ook de koppeling met de systemen van ziekenhuizen is ons niet vreemd. Xpark ondersteunt meerdere betalingsopties. Betalen met mobiele telefoon, creditcard of Ideal…. alles is mogelijk.

KBF
3-wisselbaan

Oplossingen voor inrit en uitrit

De parkeeroplossing van XPark ondersteunt niet alleen een traditionele systemen met 1 inrit en 1 uitrit. Ons parkeersysteem kan ook worden gebruikt bij wisselbanen. Het systeem werkt uiteraard op basis van kentekenherkenning met desgewenst een koppeling met de receptie.

Gemakkelijke parkeeroplossingen

Gemak dient de mens. Met XPark parkeersysteem kunnen bezoekers zelf problemen oplossen. Herkent de kentekenlezer uw nummerbord niet? Met XPark kunt u uw kenteken zelf ter plekke aanpassen.
Ook kunnen bewoners van een VVE zelf het kenteken van een bezoeker in het systeem verwerken.

kentekenplaat - welcome
fran-hogan-AmbJWDg4_28-unsplash-min

Service en onderhoud van XPark parkeersystemen

Wat betekent het voor u als u Service & Onderhoud heeft ondergebracht bij XPark?

XPark neemt de zorg voor uw parkeerinstallatie volledig over

Het beheer doen wij zoveel mogelijk op afstand

Door deze aanpak kunnen wij service en onderhoud tegen betaalbare kosten uitvoeren

Over Heeft u interesse in service en onderhoud door XPark?

Vraag naar de mogelijkheden, stuur ons een email of bel ons

Heb je een algemene vraag over parkeersystemen?
Dan staat hij misschien tussen onze veelgestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Periodiek onderhoud en service aan uw parkeersysteem zijn noodzakelijk voor de optimale werking van uw parkeersysteem. Uw apparatuur kent minder storingen en de apparatuur gaat langer mee.

XPark biedt u de keuze uit meerdere typen onderhoudscontracten. Welk contract voor uw situatie de beste keuze is, kunnen wij u vertellen na een nulmeting. Aan de hand van de nulmeting kan geconcludeerd worden welk type contract het beste aansluit bij uw vraag. Ook biedt XPark de mogelijkheid voor een contract voor beheer op afstand; door middel van een Beheer Overeenkomst kan XPark uw apparatuur dan op afstand beheren.

Onderhoud en garantie zijn niet hetzelfde verschillende dingen.
Garantie beschermt tegen onverwachte gebreken. In geval van onderhoud controleren wij uw apparatuur periodiek op eventuele onverwachte gebreken, welke wij dan kosteloos, binnen de garantieperiode, voor u oplossen! Periodiek onderhoud zorgt er dus voor dat uw apparatuur tijdig gecontroleerd wordt op gebreken, op deze manier worden storingen vermeden en blijft uw apparatuur gezond!

XPark staat 24/7 voor u klaar! We zorgen er voor dat uw parkeersysteem optimaal functioneert.
Besluit u om een samenwerking aan te gaan met XPark, dan geniet u van veel voordelen. XPark is namelijk zelf de ontwikkelaar van alle systemen. Dit betekent dat onze specialisten niet alleen voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen maar dat de systemen continu worden doorontwikkeld. Verbeteringen worden direct toegepast op uw systeem.

  • Service binnen 48 uur;
  • Periodiek onderhoud, inclusief arbeid- en voorrijkosten (afhankelijk van type contract);
  • Een uitgebreid onderhoudsrapport met de actuele status van uw apparatuur;
  • Beheer op afstand is mogelijk
  • Door goede service en onderhoud een langere levensduur van apparatuur;
  • Lagere kosten en een betrouwbaar systeem;
  • Service en onderhoud tegen een vast en laag jaarbedrag;

 

Wilt u meer informatie?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu